8 januari 2016

Dealer worden?

Bent u actief in de RC-modelbouw en zoekt u uitbreiding van uw huidige assortiment ? Wellicht dat ons merk bij u aansluit. Wij bieden u een mooi product en een hele mooie kans om uw verkopen te verhogen. Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Neem dan de producten van Merlin Solutions  op in uw assortiment. Als dealer wordt u vermeld op onze website. Wij adverteren actief tijdens wedstrijden, op verschillende websites en in tijdschriften.

Wij bieden een kans aan uw verkoop organisatie. Ook u kan verkoper worden van de beste brandstof voor de modelbouw. Merlin Fuel is een gevestigde naam op de markt, opgericht door mensen met een lange ervaring op het gebied van RC modelbouw en biedt derhalve een goede kans voor een prima omzet.

Alle contact gegevens van de dealers zullen op de website van Merlin Fuel worden getoond zodat de klanten een mogelijkheid hebben om de brandstof te kopen bij een dealer van hun keuze.

Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van de beste brandstof voor de RC-modelbouw en u heeft de kennis en toewijding om succesvol in deze markt te zijn, aarzelt dan niet en neem contact met ons op!

Direct bestellen in B2B omgeving:

Onze website is voorzien van een B2B omgeving welke alleen toegankelijk is voor bedrijven die klant zijn van Merlin Solutions. Wij geven inzicht in onze actuele voorraad en u kunt real time bestellen. Wij bieden u een uitgebreid overzicht van voorgaande leveringen en bieden korte levertijden.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij komen graag langs om onze producten en leveringsvoorwaarden met u te bespreken.
Wij leveren in elke gewenste hoeveelheid, binnen ieder budget en in ieder aantal.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken!